Je bent hier:--Zaterdag a.s. betaald je rondjes skeeleren? Dat kan! voor KIKA natuurlijk!

Zaterdag a.s. betaald je rondjes skeeleren? Dat kan! voor KIKA natuurlijk!

Aanstaande zaterdag is het zo ver, we gaan onder andere 116km skeeleren in onze mooie provincie, of  een rondje van iets meer dan 6 kilometer in de mooie omgeving van ons dorp.Ook hebben we weer leuke spelletjes voor de kinderen op ons skeelerterrein en natuurlijk de kleedjes markt! wilt u of uw kinderen iets verkopen, kom dan gezellig langs! zolang het geen etenswaren zijn is dit toegestaan!

Wil je aanstaande zaterdag ook skeeleren voor KiKa? IJs en Skeelervereniging  Krabbendijke organiseert die dag de  zoals altijd de skeelertoertocht  “tussen de Scheldes” vanuit Krabbendijke . Dit jaar is er een bijzondere samenwerking tussen SSC de Poel en onze vereniging om ons samen in te zetten voor het goede doel. Dit jaar is het mogelijk om tussen 09:30 en 15:30 uur  te proberen, om zo veel mogelijk ronden van de volledig uitgepijlde 6 kilometer te rijden. Of je kan zelfs meteen gaan voor de pelotonstocht van 116 km!

Alle deelnemers en de twee clubs zouden het helemaal geweldig vinden als op 12 mei heel veel geld bij elkaar geskeelerd wordt zodat KiKa weer kan werken aan hun doel: de genezingskans van kinderen met kanker te verhogen naar 95%.

Wilt u (of uw bedrijf) een deelnemer of het project op zich, sponsoren? Dat kan op: https://www.actievoorkika.nl/ssc-de-poel-skeelert-voor-kika

U, of uw kinderen, kunnen ook zelf meedoen aan de toertocht om op die manier gesponsord hun rondes te doen! u kunt hiervoor een sponsorformulier downloaden via deze link. 

dit formulier kan je uitprinten en meenemen op de dag zelf. SSC de Poel looft twee prijzen uit die dag; één voor de meeste gereden kilometers en één voor degene die het meeste sponsorgeld bij elkaar gehaald heeft.

Deelname is, mits als deelnemer aangemeld ophttps://www.actievoorkika.nl/ssc-de-poel-skeelert-voor-kika#tab=campaigners gratis voor KNSB-licentiehouders, leden van SSC de Poel en IJs en skeelervereniging Krabbendijke. Vanwege verzekering dienen andere rijders een daglicentie aan te schaffen (max 5 euro).

Op de dag zelf kunt u aanmelden tot 15:00u bij de inschrijftafel van KIKA op het skeelerterrein.

Mocht u hierover meer willen weten? kunt u altijd contact opnemen met de beide verenigingen.

 

Iets kopen? verkopen? een spelletje doen? springen op het springkussen? of lekker skeeleren? er is bijna geen excuus om niet te komen!

We hopen op een mooie opkomst! komt u ook?

2018-05-06T19:49:57+00:00

Website beheer