Je bent hier:--Winter!!!

Winter!!!

Het zal u inmiddels niet ontgaan zijn, vandaag heeft koning winter echt zijn intrede gedaan in ons land. Code oranje, en zelfs rood op veel plaatsen. Een hoop neerslag in korte tijd met een dik pak plakkerige sneeuw tot gevolg. Voor veel kinderen een reden om lekker naar buiten te gaan om van dit dikke pak te genieten, sleeën, sneeuwballen gooien, sneeuwpoppen en hutten maken, het is allemaal leuk voor de tijd dat het nu duurt. Helaas is niet iedereen even blij met dit mooie weerfenomeen en ondervinden heel wat mensen, direct of indirect, behoorlijk hinder van dit weertype.

Als ijs- en skeelervereniging houden wij het weer constant in de gaten, hiervoor houd het bestuur regelmatig contact middels sociale-media, diverse mails en natuurlijk de gezellige praatuurtjes in ons clubgebouw. Voor de lange termijn (+/- 2 weken) weersverwachting worden we ook van informatie voorzien van buiten het bestuur. Deze weer-o-holic zit er nog scherper bovenop en vergelijkt de diverse Europese en Amerikaanse weermodellen, legt alle bekende informatie naast elkaar, vergelijkt, en voegt daar vaak een eigen prognose bij. Dit is een dienst waar wij vanuit het bestuur erg dankbaar voor zijn en hopen dat dit nog lang zo zal blijven!

Voor nu hopen we dat zo veel mogelijk mensen kunnen genieten van deze dagen waarbij elke vorm van letsel uitblijft, en zo lang dit weer  telkens maar een paar dagen per jaar voorkomt, is de verwachting dat de hinder wel een terugkerend feit zal zijn.

Als iedereen die van sneeuw houdt dan nu weer een poosje tevreden is, hopen wij dat de schaatsliefhebbers binnenkort ook een tijdje in hun behoefte worden voorzien…duimt u met ons mee?

 

2017-12-11T20:46:51+00:00

Website beheer