Je bent hier:--Wij gaan open! (update)

Wij gaan open! (update)

*update*

Vanaf vandaag, woensdag 10 junuari 2024 gaat de baan open om 13:00 uur!

Het ijs lijkt sterk genoeg voor iedereen om te kunnen schaatsen. Voor hoe lang dit is, is altijd maar afwachten, veiligheid is daarbij de belangrijkste graadmeter. Hou onze social-media in de gaten voor de laatse updates hierover.  (Facebook/Insta) Kom dus zolang het kan naar Nieulandestraat 39c om een rondje te doen, voor een lekkere frikandel of chocomel, of gewoon voor de gezelligheid natuurlijk. 

Het kwik is weer onder de nullijn gedoken, en dat betekend dat het het berichtenaantal tussen bestuursleden explosief toeneemt… We staan weer op scherp. Afgelopen vrijdagavond 5 januari is men begonnen met de eerste voorbereiding om een ijsvloer te kunnen maken. Slangen werden uitgerold, de kraan werd opengezet en na ruim 12uur en ruim 180 m3 water weer gesloten. We zagen een kans, en hebben die benut. Het is te hopen dat de inspanningen niet voor niks zijn en dat we in de loop van deze 2e week van 2024 kunnen genieten van enthousiaste schaatsers op het ijs. Maandagavond zijn we verder gegaan met de voorbereiding en deze week zal dan ook vooral in het teken staan van de puntjes op de I. Hierbij moet u denken aan spandoeken ophangen, de koek en zopie inrichten en bestellingen plaatsen, vrijwilligers benaderen, de geluidsvoorziening installeren kapstokken plaatsen etc. etc. Ook de media is al op de hoogte, onder andere de PZC en omroep Zeeland hebben al contact gezocht, en/of zijn langs geweest zoals te zien op de fraaie plaat boven dit artikel gemaakt door Johan van der Heijden.

Ook schaatsen slijpen bij Jos kan weer, dus als u zeker wil zijn dat u direct het ijs op kan met geslepen ijzers, kunt u ze nu al brengen bij jos Sinke aan de Noordweg 62a.

Zodra er weer nieuws te melden is, zal dit zo snel mogelijk bekend worden gemaakt op onze sociale media kanalen zoals Facebook en Instagram.

De natuur zal verder haar werk moeten doen, en daar hebben wij weinig invloed op, zodra het kan, zullen we u op de hoogte stellen.

met vr grt.

 

het Bestuur

2024-01-10T13:58:46+00:00

Website beheer