Je bent hier:--We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

Inmiddels ligt de zomer- en vakantieperiode alweer achter ons. Allemaal lekker uitgerust en met die warme dagen die we gekregen hebben, zullen de meesten kunnen terugkijken op een echte zomer. Dat betekent ook dat wij als bestuur alweer begonnen zijn met onze activiteiten.

Om te beginnen hebben we altijd onze vrijwilligersavond. Een speciale en gezellige avond waarop we als bestuur het belangrijk vinden om voor onze vrijwilligers te zorgen, kosteloos. We koken mosselen, bakken heerlijke shoarma, en friet met frikandel of saté zijn ook vaste ingrediënten van deze avond. Op die manier bedanken wij onze vrijwilligers waar we zo ontzettend blij mee zijn. Zonder de hulp van iedereen, hoe klein die bijdrage soms ook is, kunnen wij niets meer organiseren. We kunnen dan ook deze editie weer terugkijken op een geslaagde avond met een mooi vrijwilligersaantal. Ook voor iedereen die er niet was deze avond, langs deze weg enorm bedankt voor de inzet van het vorig seizoen!

Naast de bestuursvergadering en natuurlijk de Algemene Ledenvergadering is er nog iets waar we mee starten. Dit jaar doen we mee met de “Rabo ClubSupport” actie van de Rabobank. Deze actie actie vervangt de ClubKasCampagne uit vorige jaren, maar de bedoeling is ongeveer hetzelfde. Vanaf 27 september kunt u stemmen op ons. let op, U kunt alleen stemmen als u lid bent van de Rabobank, bent u nog geen lid? dat kan hier.  het is zo gebeurt en u helpt ons er heel erg mee! De Rabobank verdeelt namelijk altijd een gedeelte van de winst over de aangesloten verenigingen uit de regio van de bank. Wilt u weten wie er allemaal meedoen? dat kunt u hier vinden. Zoals u weet komt er mogelijk een nieuw sportpark, en ook wij maken deel uit van de veranderingen. Dat dit de nodige kosten met zich meebrengt zal u duidelijk zijn, daarom hopen we een mooi bedrag bij elkaar te brengen zodat we een start kunnen maken met de vernieuwing in de toekomst.Hoe de definitieve plannen zullen zijn , zal in de toekomst natuurlijk gedeeld worden, maar op dit moment is er nog niet voldoende concrete informatie om te delen.

Kunnen wij op uw steun rekenen? stem op ons voor een solide basis voor de toekomst!

 

 

 

 

2019-09-25T18:29:18+00:00

Website beheer