Je bent hier:--We mogen weer?

We mogen weer?

Na een wat kwakkelende zomer, waarbij de temperaturen niet richting of zelfs in de buurt van hittegolf gekomen zijn, kruipen we stilletjes aan de na-zomer in. Voor ons als vereniging betekend dit normaliter dat we de zomeractiviteiten afronden, en ons opmaken voor het nieuwe seizoen wat voor ons ligt. Dat opmaken is nu hetzelfde, maar de afronding is helaas niet nodig geweest. Door het uitblijven van onze zomerse evenementen was het een rustige periode. Een periode waarin we als bestuur, ons voornamelijk digitaal op de hoogte hebben gehouden van elkaars reilen en zeilen.

Volgens de laatste persconferentie worden er weer meer beperkende regels losgelaten en hopen dan nu eindelijk op de goede weg te zitten, op weg naar het oude “normaal”. Of dit echt zo zal zijn zoals in het “pre-corona” tijdperk zullen we misschien pas na een lange tijd merken. Het is niet onmogelijk dat er door deze periode bepaalde zaken of een maatschappelijk gedachtengoed is veranderd waardoor we ons als vereniging moeten aanpassen. Ook dan staan wij er open in, en zullen alles doen, wat op een verantwoorde manier binnen onze macht ligt, om u en jou een leuk evenement te kunnen bieden.

Om die evenementen in de toekomst te kunnen blijven organiseren, zullen we afhankelijk blijven van externe inkomsten. We hoeven vast niet uit te leggen dat de inkomsten van dit jaar erg mager zijn… U kunt daar verandering in brengen door onder andere lid te blijven, maar ook om op ons te stemmen in de Rabo Clubsupport actie die binnenkort van start gaat. Elk jaar komt er vanuit de Rabobank een mooi bedrag binnen op de clubkas door deze actie. De hoogte van het bedrag word bepaalt door het aantal stemmen, die u kunt uitbrengen. We rekenen dan ook weer op uw steun!

Hierna of in dezelfde periode zullen we een vergadering beleggen over welke zaken we op korte termijn moeten regelen. Dit zal dan gaan over welke bestuursleden herkiesbaar zullen zijn na hun periode van 3 jaar, maar ook de ledenpassen met lidmaatschap, en natuurlijk de algemene ledenvergadering van 26 november aanstaande.

We hopen dat u allen aanwezig zal zijn bij deze vergadering. Of dit in ons clubgebouw, elders of digitaal is, zult u natuurlijk tijdig via de uitnodiging van ons horen.

Voor nu wensen we u en jullie een sportieve nazomer, en een goede gezondheid.

 

met vriendelijke groet,

Het Bestuur

2021-09-14T18:58:27+00:00

Website beheer