Je bent hier:--We gaan er voor!

We gaan er voor!

Er is een kleine, maar reëele kans op een ijsbaan, dus gaan we er voor. De afgelopen dagen zijn er binnen het bestuur en enkele vrijwilligers over en weer een hoop berichtjes gestuurd, en hebben we besloten om zaterdag 10 dec. bij elkaar te komen voor een overleg. Onze eigen weerman heeft ons van een prima update voorzien, en alles bij elkaar lijkt het toch te kunnen. Zoals de laatste jaren heel vaak het geval is geweest, is het weer er op of er onder. De verwachting is niet een lange stabiele vorstperiode, maar één die kan mee- of tegenvallen, en dat kan per dag verschillen. We hebben vernomen dat er plaatsen geweest zijn in Nederland waarbij de verwachting -1/-2 graden was, en waarbij lokaal opklaringen zijn ontstaan, waardoor het kwik de -6 heeft aangetikt. Dat soort berichten hopen wij natuurlijk ook op!

Om voorbereid te zijn hebben we het terrein geprepareerd, de spullen die nodig zijn tevoorschijn gehaald en zijn we begonnen met de voorbereidingen. Op zaterdagavond hebben we, nadat het terrein leeg was, de slang er in gelegd en met instemming van Gemeente Reimerswaal het terrein onder laten lopen. Vanaf nu ligt het voor een groot gedeelte aan het weer.

Wij hopen natuurlijk dat het de goeie kant op gaat en dat we eind volgende week een rondje op de schaatsen kunnen maken.

Hou onze media in de gaten voor de laatste update!

Het Bestuur

2022-12-11T10:28:27+00:00

Website beheer