Je bent hier:--We gaan de goede kant op!

We gaan de goede kant op!

Hier weer eens een update vanuit het bestuur.

Inmiddels zitten we halverwege mei.

De zomer wil nog niet erg aanbreken en de temperaturen blijven dan ook maar onder het jaarlijks gemiddelde hangen. Door de versoepeling die nu toch echt lijken te komen, zullen we wat meer van onze vrijheden kunnen gaan genieten. We hopen van harte dat een ieder gezond blijft of wordt en de verantwoordelijkheid neemt die nodig is om de besmettingen te beperken.

Met die op handen zijnde versoepelingen gaat het meteen kriebelen voor wat betreft het organiseren van evenementen. Ons eerste grote evenement zou zijn de skeelerronde op woensdag 16 Juni. Dit is tevens een genoemde datum voor weer een verruiming van de versoepelingen.  Omdat we een slag om de arm willen houden, en wij verwachten dat we nog niet met groot publiek mogen samenzijn op een relatief kleine plaats hebben wij besloten om op 16 juni geen evenement te organiseren. Misschien is een keer een najaarsronde wel een goed alternatief. Dit alles zal de komende maanden duidelijk worden.

We hopen dat we de komende tijd weer iets vaker en dichter bij elkaar kunnen zijn en dat de temperatuur, net zoals onze vrijheden gaan toenemen.

met vriendelijke groeten,

 

het bestuur

2021-05-17T19:43:29+00:00

Website beheer