Je bent hier:--Wat een weer!

Wat een weer!

We kunnen terugkijken op een geslaagde Skeelerronde van Krabbendijke!

Onder tropische omstandigheden waarbij het kwik lokaal meer dan dertig graden heeft bereikt, was het een hele warme skeelerronde. Het nationaal hitteplan was afgekondigd en als bestuur hebben we onze te nemen maatregelen besproken en genomen door o.a. te voorzien in veel water. Ondanks de warmte werden we blij verrast met een fantastisch deelnemersveld. Jong en oud, wedstrijd en recreatief, alles was ruimschoots vertegenwoordigd. Rond de klok van half zeven starten de kleinsten, gevolgd door de iets grotere recreatieve deelnemers, in totaal mochten we 62 kinderen huldigen met een mooie medaille!

De wedstrijden van de jeugd zijn om acht uur gestart, ook hier werd door 11 deelnemers fel gestreden en onder toeziend oog van trainers en de ouderen werden door de jeugd fanatiek de rondes geskeelerd in Krabbendijke. Na deze toppers van de toekomst was het tijd voor de snelle jongens, de categorie c,m,d, alsmede a en b starten tegelijk. Deze 15 renners kwamen uit de buurt maar ook de jongens uit het midden van het land wisten Krabbendijke te vinden voor een fanatieke strijd! De snelste heren reden hun rondes met een gemiddelde wat hoger lag dan 42!!km/u. Deze strijd om de de premies en bekers werd gewonnen door Kevin Horst uit Staphorst. De nummers twee en drie moest beslist worden op de meet door een fotofinish, een waar spektakel!

Al met al kunnen we als bestuur terugkijken op een heerlijke dag, en zien uit naar de toekomst. We hopen, mede door uw steun, dat we in de toekomst een samenbindende factor zijn en rol kunnen spelen binnen de gemeenschap op ons mooie dorp.

 

2017-06-22T19:12:58+00:00

Website beheer