Je bent hier:--“Vastere vormen”

“Vastere vormen”

Alles lijkt er op dat we een mooie vorstperiode tegemoet gaan. Zowel onze plannen en voorbereiding, alsmede de toestand van het water beginnen vaste vormen aan te nemen. Wij zijn onverminderd doorgegaan met de voorbereiding, onder andere: boodschappenlijstjes maken, de ruilbeurs in het leven geroepen op Facebook, het omliggende terrein schoonmaken, zeilen gespannen in de hoek waar de wind vandaan komt, verlichting aangesloten, en natuurlijk de spandoeken van de sponsoren opgehangen. Zonder die support van de bedrijven die ons steunen, op welke manier dan ook, zouden wij niet meer de dingen kunnen doen die wij zo graag doen. Zolang er ijs ligt en betalende leden zijn draait het natuurlijk op rolletjes, maar de kosten gaan ook door in tijden dat er niet word geschaatst, daarom is die steun van leden en sponsoren zo enorm belangrijk! Op die manier kunnen wij er staan, zodra het gaat vriezen.

En dat vriezen, dat gaat in de nacht al prima, maar door het sterke februari zonnetje, is aan het eind van de dag de ijsvloer van een centimeter weer grotendeels verdwenen. Dit is wel een fenomeen wat wij hadden ingecalculeerd, maar doet geen afbreuk aan de verwachting voor volgende week. Vanaf maandag komt het kwik nauwelijks nog boven de nullijn en hopen we dat het overdag aan de grond, koud genoeg blijft voor een aangroei van de ijsvloer. Tot dan zult u nog even uw geduld moeten bewaren om bij ons te kunnen schaatsen. Hou onze media en berichtgeving in de gaten voor het laatste nieuws! Like en volg onze Facebookpagina, of kijk op de beginpagina van deze website aan de rechtse kant welke berichten er gedeeld zijn op onze Facebookpagina.

Op de digitale ruilbeurs zijn de eerste schaatsen al verhandeld, wij hopen dat iedereen dit blijft doen natuurlijk, zowel het aanbieden als aankopen!

En heeft u een mooi setje kunnen kopen, maar zijn ze niet meer zo scherp? voor het slijpen kunt nog gewoon terecht op de vertrouwde plaats aan de Noordweg bij Jos Sinke.

2018-02-24T20:55:54+00:00

Website beheer