Je bent hier:--Tussen de Scheldes met spelmiddag was een groot succes!

Tussen de Scheldes met spelmiddag was een groot succes!

Inmiddels zijn we al weer een paar dagen verder, afgelopen zaterdag was de toertocht van 116km, de kidstoer, de kikatour, de spelmiddag en de kleedjesverkoop! Zonder te overdrijven kunnen we concluderen dat alle onderdelen een groot succes waren. Helaas wat kleine kwetsuren of materiaalpech,en we hopen natuurlijk als eerste dat iedereen weer snel hersteld van de sportieve inspanningen die verricht zijn. Mede dankzij de voortreffelijke weersomstandigheden kunnen we terugkijken op een groot totaal aan deelnemers aan de diverse onderdelen die we hadden georganiseerd.

De foto’s zijn inmiddels op diverse plaatsen te bekijken, zowel op de facebookpagina als via de link van huisfotograaf Ria.

Naast dat het voor ons een succes was, was het ook een succes voor KIKA, dankzij SSC de Poel die het geïnitieerd heeft, het contact met de media en natuurlijk de inzet van de deelnemers is het fantastische bedrag van meer dan 2000EURO opgehaald! we willen dan ook iedereen die daaraan bijgedragen heeft, op welke manier dan ook, hartelijk danken!

Wij gaan verder met de voorbereidingen van de braderie en natuurlijk de Skeelerwedstrijd en hopen u daar weer te mogen ontmoeten!

tot ziens!

2018-05-16T20:00:22+00:00

Website beheer