Je bent hier:--‘T gi deur!

‘T gi deur!

Eindelijk! Na een week met kunstgrepen, wikken en wegen, oplossingen verzinnen, bekijken en afwachten weersverwachtingen kunnen we eindelijk zeggen dat we OPEN gaan! Morgenochtend 1 maart om 10:00 uur zullen we de hekken open doen voor publiek wat mag komen schaatsen. We zullen dan nog steeds moeten afwachten in hoeverre het ijs goed en veilig begaanbaar is. Het hele grote windwak wat deze week ontstaan was, kan van mindere kwaliteit zijn. We hopen na een strenge nacht vorst dat het overal begaanbaar is en dat er snel overal maar vooral veilig gereden kan worden. Dit houd wel in dat het bestuur ten alle tijde kan beslissen om de baan te sluiten, hoe jammer dat ook zou zijn. Dit kan zijn om de baan te sparen voor vrijdag, met nog een nacht vorst, of omdat het simpelweg niet meer veilig is. we hopen daarvoor op een ieders begrip.

Vanavond gaan we verder met de laatste voorbereidingen zoals inkoop, inschrijving en opspuiten om morgen alles in de spreekwoordelijke kannen kruiken te hebben.

Wilt u ons steunen en lid worden? dit kan hier op de website bij “Lid worden” op de homepage of u klikt hier en word direct doorverwezen. Vanavond 28-2-2018 vanaf 19:30 is er iemand in het clubgebouw waar u contant kunt betalen en uw pasjes kan afhalen. (bij grote drukte kan dit ook op een later moment nog)

Wij hopen op een paar mooi dagen! Komt u ook?

2018-02-28T16:38:48+00:00

Website beheer