Je bent hier:--Skeeleren! of toch nog niet….

Skeeleren! of toch nog niet….

Zijn we nog te vroeg? Kunnen we nog schaatsen? Het zal niet de eerste keer zijn dat we in maart nog kunnen schaatsen…toch zijn we begonnen met het maken van de plannen voor de skeelerevenementen.

Vergunningen zijn aangevraagd en de draaiboeken zijn ter tafel gekomen. We willen dit jaar weer twee skeeler evenementen organiseren, dit zal weer de kinderwedstrijd op het dorp zijn, maar ook de tourtocht van 38km staat weer op het programma.  Traditiegetrouw is dat het eerste weekend na Hemelvaartsdag. Je kan deze route, welke volledig is uitgepijld, op eigen gelegenheid gaan rijden, en zo vaak stoppen als je zelf wil. Halverwege staat weer een rustpost waar de bidon gevuld kan worden en waar je wat te eten krijgt in de vorm van een gezonde snack. Bij terugkeer bij het clubgebouw kan je lekker uitrusten en krijg je een leuk aandenken en iets lekkers.

De minder ervaren skeeleraars of kinderen kunnen de kids-tour van een ruime 5 kilometer afleggen, deze start in de middag, en we hopen dat iedereen rond de klok van 4 weer binnen is om het aandenken op te halen. Als je dan na het skeeleren nog energie hebt……voor de kinderen staat daar de snoeppaal waarin je na de inspanningen nog in de paal mag klimmen om je welverdiende snoepzak te pakken te krijgen!

We hopen natuurlijk op een mooi deelnemersveld! succes met de voorbereidingen en we hopen jullie te zien op 20 mei!

 

met sportieve groet,

 

het bestuur

 

2023-02-08T20:18:00+00:00

Website beheer