Je bent hier:--Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Als eerste willen we u al het beste wensen voor het komende jaar!

We hebben inmiddels de Algemene ledenvergadering weer al een tijdje achter ons gelaten. De kou is ingetreden, en de vereniging draait achter de schermen al weer op volle toeren. Na de algemene ledenvergadering gaan we beginnen met het uitzoeken en voorbereiden van de leden administratie. De facturen worden voorbereid en de opdracht voor de meer dan duizend pasjes gaan naar de drukker. Als dan de eerste ronde met betalingen binnen is, gaan we uitzoeken wie er recht heeft op een nieuw pasje. Sommige hebben wel betaald, maar ook sommigen niet, en weer anderen zijn 18 geworden waardoor ze buiten het zeer rendabele gezinsabonnement vallen (wist u bijvoorbeeld dat een gezin voor iets meer dan 1 euro lid blijft?! een heel jaar!) naast onze leden worden in de koude maanden ook de sponsoren weer benaderd of ze ons willen blijven steunen in onze activiteiten.

Binnenkort hopen we de administratie weer op orde te hebben, dat alle pasjes  bezorgd zijn, en dan komt de eerste vergadering er al weer aan, dit in voorbereiding op de zomerevenementen en een evt. schaatsbaan natuurlijk.

Ook data voor 2019 zijn inmiddels bekend en ingevoerd in de website, zodat u alvast kan gaan plannen naar onze evenementen…

Wie weet kunnen we u binnenkort begroeten op onze nieuwjaarsborrel, tot dan!

 

2019-01-03T20:49:36+00:00

Website beheer