Je bent hier:--Het water loopt! duimen maar!

Het water loopt! duimen maar!

Vanmorgen 19 januari rond de klok van negen uur is de kraan opengezet om het terrein onder water te zetten. De berichtgeving omtrent de weersverwachting is wisselend positief, maar om er zeker van te zijn dat we tijdig de voorbereidingen hebben getroffen zijn we toch begonnen met de ijsbaan. We hopen natuurlijk dat volgende week de vorstperiode flink doorzet en voor ons ten gunste zal uitpakken. Vandaag zullen we het water er op zetten, het is alleen even de vraag hoe lang het duurt voordat de ongeveer 250 kuub er op zal staan op de zaterdag. Meestal duurt dit ongeveer 12 a 14 uur, maar omdat nu veel mensen thuis zijn en er vele andere gebruikers zijn van het waterleidingnetwerk, gaat het langer duren.

Als er volgende week er een dun laagje is gevormd is, wilt u dan zo vriendelijk zijn het ijs met rust te laten, en er op toezien dat anderen, jong en oud, dit ook doen. Wij zelf zijn kundig genoeg om een sterktemeting te doen van het ijs, en dit hoeft echt niet met stenen, stokken of door proberen er op te staan. Mochten er veranderingen of ontwikkelingen zijn, zullen we u meteen hiervan op de hoogte brengen zoals u van ons gewend bent.

Mocht u vragen hebben kunt u ons altijd aanspreken, bellen, mailen of een bericht via Facebook doen. De contactgegevens kunt vinden onder contact op deze website.

We gaan er voor!

2019-01-19T09:11:38+00:00

Website beheer