Je bent hier:--Het eerste evenement is in aantocht! de skeelertoertocht, tussen de scheldes!

Het eerste evenement is in aantocht! de skeelertoertocht, tussen de scheldes!

Binnen nu en een aantal weken is het weer zo vér, de jaarlijkse tocht in de buurt van ons dorp waarbij we traditiegetrouw een ronde uitgezet hebben tussen de Ooster- en de Westerschelde.

We proberen ieder jaar zo veel mogelijk mensen tevreden te stellen en zo veel mogelijk te laten zien van wat de omgeving te bieden heeft. Dat is dan ook de reden dat we, in tegenstelling tot vorig jaar, weer hebben gekozen voor een volledig uitgepijlde tocht van omstreeks 40 kilometer. Op die manier willen we ook de mensen die 100 kilometer, (of meer,) nog te veel vinden, ook een kans bieden om onze omgeving te verkennen. Natuurlijk is het toegestaan om deze ronde twee of misschien zelfs drie keer te rijden.

Naast deze ronde is er ook weer volop aan de kinderen gedacht. Een kidstoer van 5 kilometer waarbij elke deelnemer wordt voorzien van een versnapering onderweg, en bij binnenkomst op ons skeelerterrein. Op dit parcours vind ook de sponsortocht plaats.

Ook voor de mensen die op ons terrein blijven is er genoeg te beleven. Een heel mooi springkussen, een gezellige kleedjesmarkt waarbij kinderen zelf hun meegebrachte spulletjes mogen verkopen (zolang dit geen etenswaren zijn) of natuurlijk deelnemen aan de leuke spellen!  de spellen worden begeleidt en aan de hand van een spelformulier worden alle activiteiten, bij voorkeur natuurlijk op skeelers, afgewerkt. Na het deelnemen van de kidstoer, of spellen is er natuurlijk een leuke prijs af te halen!

Ook is er , zoals hierboven vermeld, net als vorig jaar een sponsortocht wat we organiseren in samenwerking met SSC de Poel. U kunt hiervoor de jonge sporters sponsoren of ze komen aanmoedigen. de sponsoring is dit jaar voor Gijsje Eigenwijsje, een doel wat zich inzet om gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte een gratis weekje weg aan te bieden. Meer informatie of jonge sporters steunen? kijk snel op hun site welke je hier vindt.

 

Heeft u vragen? laat het ons weten, of geef u alvast op via het opgaveformulier elders op deze site.

 

2019-05-20T20:09:23+00:00

Website beheer