Je bent hier:--Heet nieuws! Twor KOUD!

Heet nieuws! Twor KOUD!

Na een hele week mails en appjes, zoeken op weer sites, vergelijken, overdenken, hopen en duimen zijn we, vanavond donderdag 1 februari, bij elkaar gekomen in ons clubgebouw om elkaar eens goed in de ogen te kijken.

Na enig beraad en de uiteenzetting van onze ijsmeesters hebben we de verwachting naast de eisen gelegd. De vooruitzichten voldoen ruim aan de door de gemeente gestelde eisen voor het onderwater zetten van de parkeerplaats. Het was dan ook al heel snel duidelijk en waren we het unaniem eens dat het er van moest komen…We gaan komend weekend opspuiten. Achter de schermen is al wat werk verzet, o.a. papierwerk, draaiboek updaten en diverse mails sturen naar belanghebbende, media etc. om alles weer in juiste banen te leiden.

We hopen dan ook dat we zo snel mogelijk iedereen hebben geïnformeerd over de huidige stand van zaken.

Daarnaast zal er op korte termijn begonnen worden met het in orde brengen van het terrein, de hekken plaatsen etc.

Ook zullen er zaken anders zijn, helaas na vele jaren van een fantastische ruilbeurs hebben Jos en Dini besloten, door verminderde animo, de ruilbeurs niet meer aan huis te doen aan de Noordweg. Het zal dan ook niet meer mogelijk zijn daar schaatsen te ruilen of kopen.

Hou onze kanalen on de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en we hopen u natuurlijk te ontmoeten binnenkort op of rond onze schaatsbaan!

 

2018-02-01T20:51:06+00:00

Website beheer