Je bent hier:--En skeeleren maar!

En skeeleren maar!

De  echte winterperiode ligt inmiddels al weer een poosje achter ons. Af en toe nog een koude nacht, maar de tijd van het voorjaar en de aanloop naar de zomer is toch echt ingezet. Dit betekend dan ook dat wij al weer volop bezig zijn met de naderende evenementen. Door diverse omstandigheden liggen sommige evenementen dicht bij elkaar dit jaar. Iets waar wij als bestuur niet altijd volledig invloed hebben. De skeelertoertocht “Tussen de Scheldes”op 1 juni is traditiegetrouw als eerste aan de beurt. Dit jaar hebben we besloten om weer een volledig uitgepijlde route te doen. Een route van ongeveer 40 kilometer die in de omgeving van Krabbendijke, tussen de scheldes verreden word. We hebben hiervoor gekozen om ook weer mensen te kunnen bereiken die nog niet toe zijn aan 100+ km aan 1 stuk, of mensen op steps, of boards. etc. Op die manier hopen we natuurlijk een leuke groep mensen te trekken die de weg naar Zeeland zullen vinden. De uitgezette route staat aangegeven op de openbare weg, of fietspaden met onze eigen verenigingsbordjes. De normale verkeersregels zijn dan ook van kracht tijdens deze route.

Naast deze grote route willen we ook de beginnend skeeleraar, jong en oud kunnen laten genieten van onze gastvrijheid en route, ook daarvoor is een route van circa 5 kilometer uitgezet, met het zelfde start en finish terrein aan de nieulandestraat, bij ons clubgebouw. Beide routes kunnen natuurlijk meerdere keren verreden worden, met een rustplek onderweg, of gewoon bij ons clubgebouw. De door ons ingerichte rustpost voorziet u van een kleine versnapering, zodat u weer voldaan uw weg kunt vervolgen.

Tijdens deze tochten worden er ’s middags ook kinderspellen georganiseerd op ons skeelerterrein, spelletjes op skeelers in een soort meerkampvorm. Als u inschrijft voor 1 van deze activiteiten, kunt u rekenen op een aandenken en een frietje en aandenken na afloop!

Ook zal er een springkussen aanwezig zijn voor de kinderen , en een kleedjes markt waar u op een kleedje iets kunt verkopen, zolang het geen etenswaren betreft.

kortom, een vol programma waar hopelijk een heleboel mensen een leuke dag beleven,  u bent van harte uitgenodigd!

 

Alvast opgeven hiervoor of wilt u meer informatie? u vindt dit op een andere plek op de site, onder het kopje activiteiten of klikt u hier.

2019-05-03T15:24:34+00:00

Website beheer