Je bent hier:--En nu?

En nu?

Tsja, voor ons is het seizoen wat verkort. Net zoals bijna iedereen hebben we de agenda opnieuw moeten maken, en nog eens en nog eens…

De evenementen welke we hadden gepland, en ten dele al hadden voorbereid, konden weer terug de kast in voor het komend seizoen.

Zoals bekend zijn alle evenementen door Covid-19 afgelast omdat er geen vergunning is verleend door de (lokale) overheid.

Wat wel is gebeurd en afgerond zijn de werkzaamheden in het centrum van ons dorp. Dit heeft natuurlijk invloed op de skeelerronde welke elk jaar verreden word. In goed overleg met de gemeente hebben we kunnen realiseren dat de drempels niet te steil oplopen. Iets wat voor ons belangrijk was om enige veiligheid voor de toekomstige skeeleraars te kunnen realiseren voor zo ver als mogelijk was. We zijn dan ook erg benieuwd hoe de eerste ervaringen zullen zijn! Wij zijn in elk geval erg content en hopen dat er nog vele jaren op het dorps-parcourtje gereden wordt.

Een ander punt wat achter de schermen nog steeds doorgaat is de herinrichting van het skeelerterrein. hierover zijn we nog in gesprek met de gemeente, en hier zullen binnenkort definitieve beslissingen over worden gemaakt. Vanaf dan kunnen we ons echt gaan richten op de toekomst. We zijn dan ook erg benieuwd hoe deze plannen zich allemaal ontvouwen. Binnenkort zult u hier meer over lezen!

 

Voor nu wensen wij iedereen een veilige en gezonde tijd en hopelijk tot ziens in de toekomst op 1 van onze evenementen.

 

Met vr. grt.

 

Bestuur IJs- en Skeelervereniging Kabbendijke

 

2020-06-06T13:03:13+00:00

Website beheer