Je bent hier:--De volgende ronde!

De volgende ronde!

We kunnen inmiddels terugkijken op een mooie skeelertoertocht die onlangs verreden is door de omliggende polders van Krabbendijke tussen de Scheldes. Ook de spelmiddag, waarvan de foto’s op de Facebookpagina op website te vinden zijn, was weer een succes. Ondanks dat er iets minder deelnemers zijn geweest, waren er toch weer heel wat mensen op de been en hebben de weg gevonden naar het skeelerterrein aan de nieulandestraat. De evaluatiepunten zijn inmiddels besproken en we stomen meteen door naar het volgende evenement. Nu is traditiegetrouw het centrum van het dorp het decor om te laten zien dat we ook hierin actief iets willen zijn. Ook op deze dag hopen we als vereniging een activiteit te kunnen bieden waarbij we vooral de kinderen uitdagen een sportieve prestatie neer te zetten! Velen zien weer uit naar de stempels(hoeveel moet ik er nog?) om daarna trots de medaille te kunnen laten zien en genieten van een heerlijk ijsje.

Om dit te kunnen doen zijn we afhankelijk van de trouwe vrijwilligers groep die ons gelukkig vaak ondersteund, zonder hen, hoe klein de taak ook soms lijkt, is het niet mogelijk Krabbendijke iets te bieden! daarnaast is het als vrijwilligers onder elkaar ook altijd heel gezellig, en zijn we dankbaar dat we op hen vaak een beroep mogen doen! Lijkt het je of u ook leuk om iets te betekenen? ook voor ons geldt dat vele handen licht werk maken, en vinden we het altijd superfijn als nieuwe mensen zich geroepen voelen iets te betekenen voor ons dorp, of vereniging.

Woensdag 3 juli hopen we als eerste dus weer actief te zijn tijdens de skeelerronde, we hopen dan ook dat u komt meedoen,  of gewoon aanmoedigen natuurlijk. Op die manier blijft het voor ons en Krabbendijke leuk om dingen op het dorp te organiseren.

meer info over tijden en prijzen? die vind u hier.

tot ziens op woensdagavond 3 juli.

P.s. in verband met het afgezette parcours, zal de Jumbo vanaf omstreeks 17:30 niet meer met de auto te bereiken zijn.

 

2019-06-21T18:26:10+00:00

Website beheer