Je bent hier:--De nationale sportweek komt er aan! ‘Krabbendijke on wheelzz’!!

De nationale sportweek komt er aan! ‘Krabbendijke on wheelzz’!!

Ondanks dat veel van de geplande evenementen van dit jaar helaas zijn afgelast, is er traditie getrouw toch een nationale sportweek. Dit jaar is dit in de week van 18 tot 27 september.

Tijdens de coronacrisis zijn 1,7 miljoen Nederlanders minder gaan sporten. De grootste daling vond plaats bij de kinderen. Dat terwijl sporten en/of bewegen goed is voor lichaam en geest, maar ook bijdraagt aan een betere weerstand! Kortom; grijp de Nationale Sportweek aan om kennis te maken met een nieuwe sport of zoek een activiteit die jou interesse heeft!

In Reimerswaal zullen verschillende evenementen worden georganiseerd. Zo kan er onder andere gemountainbiket,  gebasketbald of gebokst worden, maar  ook badminton of dansen behoort tot de mogelijkheden binnen onze gemeente.

Wij als IJs- en Skeelervereniging willen graag de kinderen de mogelijkheid geven om op ons afgesloten terrein, leuke spelletjes te laten doen op skeelers. Dit zal plaatsvinden op Woensdag 23 september van 14.00 tot 16.00 . We hebben het  ‘Krabbendijke on wheelzz’ genoemd. Dit is natuurlijk omdat alle spelletjes het leukste zijn op wielen.

Het is voor de kinderen van de basisschool van groep 1 t/m 8, en aanmelden hoeft niet. Kom lekker op de woensdagmiddag op skeelers naar ons skeelerterrein en de rest word allemaal uitgelegd.

Zoals u van ons gewend bent zullen de kinderen verzorgd worden door de aanwezige vrijwilligers en voorzien worden van iets lekkers.

wilt u meer weten over de andere mogelijkheden kijk dan op www.inreimerswaal.nl en dan bij de nationale sportweek.

 

 

Tot ziens op Woensdag 23 september!

 

 

2020-09-10T17:35:47+00:00

Website beheer