Je bent hier:--De maand van de Skeelerronde van Krabbendijke!

De maand van de Skeelerronde van Krabbendijke!

Het is alweer een aantal dagen Juni, dit is de maand waarin er jaarlijks word gestreden om onder andere de Krabbendijke trofee en de verkiezing “sterkste man van Krabbendijke”. Dit laatste wordt altijd gemeten met het slaan op de kop van jut op de jaarlijkse braderie. Onder een stralend zonnetje viel dit jaar de eer ten deel aan Henry van Capelleveen. Hij mag dan ook de wisselbeker mee naar huis nemen, we hopen natuurlijk dat hij volgend  jaar weer zijn titel komt verdedigen en de felbegeerde beker weer meeneemt naar Krabbendijke. Een aantal foto’s van de braderie zijn te vinden op de facebookpagina van onze vereniging.

Het tweede evenement is de skeelerronde van Krabbendijke. Midden het centrum van de dorpskern, onder de bomen bevinden zich de start en finish. Het parcours wat zich ongeveer 1 kilometer door het dorp slingert, ligt hierom heen door de omliggende straten van Krabbendijke.

Aan de start is voor ieder wat wils, jong en oud, kinderen en gevorderden. Er zal gestreden worden om de felbegeerde bekers, de premies of de mooie medailes. Na het voltooien van elke inspanning kan je ook rekenen op een kleine versnapering in de vorm van bijv. een ijsje van case for ice!

Ook de toeschouwers mogen natuurlijk niet ontbreken om alle groepen aan te moedigen, u komt toch ook?

 

2017-06-12T19:47:22+00:00

Website beheer