Je bent hier:--De clubkascampagne van Rabobank Oosterschelde gaat weer van start! (inmiddels gesloten)

De clubkascampagne van Rabobank Oosterschelde gaat weer van start! (inmiddels gesloten)

* UPDATE * WE HEBBEN HET MOOIE BEDRAG VAN 539,35 EURO GEKREGEN VAN DE RABO CLUBKASCAMPAGNE!! IEDEREEN BEDANKT DAARVOOR!*

Rabobank Oosterschelde draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Oosterschelde stelt € 120.000,- beschikbaar! Ook ijs- en Skeelervereniging Krabbendijke doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen

Van 4 t/m 16 april 2018 mochten leden van Rabobank Oosterschelde vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 120.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.
Oproep aan alle leden
Het is voor onze vereniging belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren.
Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan ijs- en Skeelervereniging Krabbendijke tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Oosterschelde. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/oosterschelde.

2018-04-30T19:35:40+00:00

Website beheer