Je bent hier:--Alternatieve Skeeleronde!

Alternatieve Skeeleronde!

Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten dat de laatst geplande skeelerronde niet door kon gaan. Veiligheid staat enorm hoog in het vaandel en ’s middags op het laatst mogelijke moment hebben we moeten besluiten dat het op dat moment niet verantwoord leek om de ronde te laten plaatsvinden. Zoals altijd is het lastig om het weer te voorspellen, maar we moeten op een bepaalt moment besluiten maken. Achteraf plannen of met terugwerkende kracht plannen is helaas niet mogelijk….

Om onze fanatieke en gezellige jonge deelnemers toch de kans te geven om een felbegeerde medaille te laten verdienen hebben we opnieuw een vergunning gevraagd en gekregen voor vrijdagavond 15 Juli.

Er zijn bij deze editie enkel dingen anders, maar ook dingen hetzelfde. Zo is het niet de woensdag, maar de vrijdagavond, en worden er geen wedstrijden verreden voor de “Krabbendijke trofee”. Wat wél hetzelfde is, is het parcours, de start en finish, de opgave, de evt. kosten en natuurlijk de beloning in de vorm van een traktatie en medaille. We hopen natuurlijk op een groot deelnemers en aanmoedigingsveld! Ook hopen we dat het enthousiasme en gezelligheid hetzelfde is, omdat er weer eens wat gebeurt in het dorpscentrum na een lange periode. Graag nodigen wij u dan ook uit om te komen kijken en aanmoedigen, en neem vooral vrienden, gezinsleden en bekenden mee!

We hopen u te zien op vrijdagavond 15 juli !

Met vr. grt.

Bestuur IJs- en Skeelervereniging

2022-06-24T22:21:16+00:00

Website beheer