Je bent hier:-Kinderskeelertoertocht “Tussen de Scheldes” en pop-up skatebaan op het skeelerterrein!
Laden Evenementen

Onze jaarlijkse toertocht van meer dan 100km die zich traditiegetrouw bevindt tussen de kusten van Oost- en Westerschelde zal helaas geen doorgang hebben. Voor de kinderen is er wel de jaarlijkse kids-toer van iets meer dan vijf kilometer langs de schelde.
Ook is dit jaar, door het grote succes van voorgaande jaren, de pop-up skatebaan weer van de partij

hier kunt u de route zien die nu uitgezet is.

Deze route is op eigen gelegenheid en tempo te rijden. Ook is deze route voor de uitdaging meerdere keren te verrijden.

Bij binnenkomst van de beide tochten staat er traditie getrouw een frietje met attentie voor u klaar!

Wanneer? :

Zaterdag  11 mei 2024

Wat? :

Een kids-toer vanuit en langs ons mooie dorp en de Oosterschelde en een spectaculaire pop-up skatebaan.

Waar? :

Start vanaf skeelerterrein aan de Nieulandestraat 39c te Krabbendijke

Inschrijven? :

via de website, middels het inschrijfformulier “skeelertoertocht” en betaling van .. euro.

Start:

de openinhg van de pop-up skatebaan zal zijn omstreeks 13:00u

De kidstoer van 6 km, welke meerdere keren gereden kan worden start om 13:00u. De laatste start om 15:00.

Overige informatie

Dit evenement is zowel voor de beginnende als de gevorderde skeeleraar een leuke uitdaging. een ronde kan meerdere keren verreden worden, al dan niet door het doen van de spellen.

EHBO aanwezig gedurende de gehele dag.

Parkeergelegenheid in de nabijheid van start finish is ook aanwezig.

Gedurende de hele tocht zullen er fietsers zijn voor toezicht en ehbo. Deze fietsers zijn er onder andere voor uw veiligheid. Ook handhaven ze de anderhalve meter waar nodig.

Natuurlijk worden de deelnemers goed verzorgd na de tocht. Na de finish voorzien wij in:

• Toilet gelegenheid
  • iets lekkers na afloop
  • een aandenken na afloop

Kosten?

Deelnamekosten van de kidstoer 6km :

Leden:                               Gratis

Niet Leden: Jeugd          €3,00

Iedere deelnemer ontvangt na het inleveren van de deelnemerskaart een gratis bakje friet en een aandenken.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen met EHBO en begeleiding is deelname voor de tocht en skatebaan op eigen risico, en is een

HELM VERPLICHT!

en worden beschermingsmiddelen dringend geadviseerd. Indien mogelijk eigen helm gebruiken. Beschik je niet over een helm dan is het ook mogelijk om een helm te gebruiken zolang de voorraad strekt. De deelnemers dienen zich te houden aan de geldende verkeersregels.

U kunt zich hier aanmelden.