Je bent hier:-Nieuwjaarsborrel
Laden Evenementen

Aan het begin van het nieuwe jaar hebben we een moment voor alle bestuursleden en vrijwilligers, om in een gezellige setting, elkaar de beste wensen mee te delen.

We hopen dat dit nieuwe kalenderjaar weer  een start mag zijn van wat een succesvol seizoen kan gaan worden. Gaan we nog schaatsen? Wordt het druk tijdens de toertochten? Komen er veel kinderen onze georganiseerde spellen spelen? Uit hoeveel hoeveel deelnemers zal de wedstrijd bestaan? We gaan het hopelijk allemaal meemaken in dit nieuwe jaar!

Ook dit jaar wensen we weer dat we een beroep mogen doen op onze trouwe supporters, sponsoren, vrijwilligers en natuurlijk deelnemers, kortom; op alle mensen die ons daarin al zoveel jaren steunen, en daar zijn we zuinig op! een reden te meer om aan deze start met elkaar te toasten aan de aftrap van dit nieuwe kalenderjaar!